Huisvrouwenvereniging Grootegast trapt weer af

0
99

Huisvrouwenvereniging Grootegast trapt weer af

GROOTEGAST – De Huisvrouwenvereniging Grootegast start op dinsdag 17 september met de eerste bijeenkomst van het seizoen. Dan komt de heer De Winter uit Wirdum, hij zal vertellen over zijn paardenmelkerij en hoe gezond deze melk is. Er is een afwisselend programma samengesteld voor de rest van het seizoen: op 15 oktober houdt Remedica een presentatie: Genieten van het leven; 19 november vertelt mevrouw Bijlsma over haar geadopteerde dochter uit Colombia en 17 december de Kerstavond. Ïn 2014 volgt op 21 januari een bijeenkomst waarin de heer en mevrouw Kuiper uit Leek komen met een audiovisuele reisreportage over Australië; de heer Beukenveld uit Groningen gaat op 18 februari over het project Ghana vertellen; 18 maart is de jaarvergadering en treden De Sara’s uit Peize op en de laatste bijeenkomst is op 15 april, daar gynaecoloog dr. Van der Ploeg de avond verzorgen: ‘Als alles niet meer op zijn plaats blijft’. In mei volgt het uitstapje en een excursie. Elke derde dinsdagavond van de maand om 19.45 uur in Herberg In de Grootegast is iedereen welkom. Voor meer informatie kan men terecht bij S.Huistra (secr.) tel. 0594-613240.