Jansma Burdaard geeft woningen Ter Apel facelift

0
93

BURDAARD – Vorig jaar heeft Jansma Burdaard dakkapellen geleverd en geplaatst bij 44 woningen in Ter Apel. De huizen van Woningbouwvereniging Acantus kampten met achterstallig onderhoud en inwoners vreesden zelfs voor afbraak. De bewoners zijn zeer tevreden met de facelift die hun huizen heeft ondergaan. Deze maand wordt er begonnen met de tweede fase van 38 woningen. De hoofdaannemer heeft wederom Jansma Burdaard de opdracht verstrekt om ook voor deze woningen dakkapellen te plaatsen. Harm van der Meer, projectleider bij Jansma Burdaard, is blij met de order en hoopt vaker bij dit soort projecten te worden betrokken. ‘Hoewel de naam Jansma Burdaard nog altijd het meest geassocieerd wordt met kunststof kozijnen, heeft de productie en montage van dakkapellen binnen ons bedrijf de laatste jaren een enorme vlucht genomen,’ aldus Van der Meer. ‘Naast levering aan particulieren, worden we steeds vaker ingeschakeld door aannemers en onderaannemers. Door ons uitgebreide en ultramoderne machinepark kunnen we zeer snel en efficiënt inspelen op de behoefte van onze opdrachtgevers. Hierdoor kunnen deze soms sneller leveren dan wanneer ze de productie zelf ter hand nemen,’ zegt Van der Meer.