Korfbalcompetitie weer gestart bij Zunobri

0
93

ZUIDHORN – Na een tijd van voorbereiding zijn de teams van KV Zunobri weer gestart aan een nieuw korfbalseizoen. Zunobri speelt dit jaar met een nieuw vlaggenschip en is trots dat er een nieuwe, jonge groep is die op leuk niveau wil gaan korfballen.

Uitslagen:

Het eerste team – onder leiding van nieuwe hoofdtrainer/coach Gert van Drogen – kon nog hun eerste wedstrijd niet spelen aangezien het veld van KV Veenwouden door de gemeente was afgekeurd. De jeugdteams van Zunobri hadden een redelijk weekend. De korfballers van Zunobri C1, dat dit jaar in nieuwe shirts speelt, van Schuiling wonen & Interieur hadden speelden in Leek tegen Rodenburg C1. Niet gewonnen maar in de tweede helft werd er goed terug gevochten. Zunobri E1 speelde tegen de E2 van Noordenveld in Roden. Zij sleepten een ruime overwinning binnen. Marit Snip scoorde tijdens deze wedstrijd haar eerste doelpunt. Verdere uitslagen dit weekend: Zunobri A1 – Korwi A1 6-7; Zunobri B1 – NKC(N) B3 10-2; Rodenburg C1 – Zunobri C1 11-8; Noordenveld E2 – Zunobri E1 1-17; Noordenveld E1 – Zunobri E2 0-13.