Meet & greet Hans en Steven Kazan

0
116
opende hans kazan 1

Opening seizoen BaronTheater

OPENDE – Afgelopen zaterdag openden Hans Kazan en zijn zoon Steven het seizoen in het BaronTheater. In een uitverkocht theater genoten velen, waaronder veel jeugdige bezoekers, van de afwisselde voorstelling de Goochelaar & de Gek. Zij genoten van de spanning , sensatie en de dwaze streken. Steven Kazan, de jongste zoon van Hans, was een mengeling van John Cleese en Tommy Cooper. Het was echter geen passieve voorstelling, want uit het publiek werden mensen gevraagd actief deel te nemen aan de trucs.

De Meet & Greet was na de voorstelling toegankelijk voor een groot deel van het publiek. Veel mensen kregen de gelegenheid om nog meer van Hans Kazan zijn kunsten te genieten, of om een handtekening te scoren en konden ze met vader en zoon op de foto. Tevens werd er een gesigneerde autobiografie van Hans Kazan verloot die Mieke Kolhek heeft gewonnen.

 

opende hans kazan 4