Opmerkelijke prestaties leerlingen dressuurschool Carmen

0
1753
dressuur carmen

OPENDE – Afgelopen weekend hebben een aantal amazones van de dressuurschool Carmen weer opmerkelijke prestaties geleverd bij verschillende wedstrijden.

Jitske Pijnacker en haar paard Diaviola verschenen op 7 september in Annen aan de start. In de klasse L-1 liet Jitske twee prachtige proeven zien  die gewaardeerd werden met 181 en 185 punten. Dit resultaat was goed voor twee winstpunten en een derde prijs.

Famke Jongsma was op 7 september met haar pony Egberdina’s Lindsey naar het Pieter Stuyvesant concours Sonnega afgereisd, waar zij een keurig afgewerkte L-2 proef liet zien die beloond werd met 186 punten én een derde prijs. Hierdoor mag Famke nu promoveren naar de klasse M-1.

Wietske van der Heide en  Ilse Sipkema  waren op 7 september in Boerakker. Wietske reed in de klasse L-2 twee prachtige proeven die beloond werden met 181 en 194 punten. Dit resultaat was goed voor de zesde prijs in een sterk deelnemersveld. Ilse liet met haar paard Aliska opnieuw zien dat ze in de klasse L-2 stabiel zijn. Deze keer scoorde Ilse 181 en 190 punten. 

Marianne Storteboom en haar nrps pony Rambo waren in Groningen gestart. In de klasse M-2 lieten Marianne en Rambo opnieuw zien dat ze in vorm zijn. De jury beloonde de technisch zware  proef nu met 184 punten .