Uitvaartverzorging Martien Nijboer heeft nieuwe manager

0
281
DROGEHAM -Peter van Reeven en Martien Nijboer

DROGEHAM – Uitvaartverzorging Martien Nijboer uit Drogeham heeft een nieuw aanspreekpunt. Peter van Reeven uit Beetsterzwaag is in dienst getreden als manager uitvaartzorg. Van Reeven verzorgt de bedrijfsvoering bij de dienstverlener en is eerste contactpersoon. Eigenaar Martien Nijboer zal voortaan meer buiten kantoor actief zijn. ‘Mijn hart ligt bij het bieden van uitvaartzorg aan de nabestaanden. Daarom heb ik de keus gemaakt om Peter als manager op kantoor aan te stellen zodat ik zelf meer ondersteuning kan bieden aan familieleden van overledenen,’ aldus Nijboer. Door de veranderende bedrijfsopzet krijgt het bedrijf ook een nieuwe naam. ‘Dat wordt Nijboer Uitvaartzorg. De nieuwe naam past beter bij ons team van dienstverleners.’ De nieuwe naam wordt volgend jaar gefaseerd ingevoerd. Op 28 september organiseert het bedrijf van 11.00 tot 16.00 uur een open dag in het pand aan de Tillewei in Drogeham. Het moderne en grote bedrijfsgebouw kan dan worden bezichtigd en er kennen vragen worden gesteld over uitvaart en verzekeringen. Ook kan er kennis gemaakt worden met de nieuwe manager Peter van Reeven.