week 37

0
128

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 10 september tot en met 16 september 2013:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Er zijn van die weken dat niet alleen de buitenwereld totaal niet begrijpt waar u mee bezig bent, maar uzelf het eigenlijk ook niet meer weet. Zoek een goede uitlaatklep voor uw energie om weer rust in uw leven te krijgen.

STIER (22 april t/m 21 mei): Blijf praten met uw partner om te zorgen dat jullie op één lijn zitten over belangrijke onderwerpen. Niet uitspreken van uw mening, kan de fundering onder de relatie wegslaan.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Een slechte nachtrust en hoge werkdruk eisen hun tol. U heeft een kort lontje en geen geduld, dus uw collega’s en naasten gaan u mooi uit de weg deze week.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Een familielid in de problemen leunt zwaar op u en tegen het einde van de week is de maat vol: u kunt niet meer. Alleen dat eerlijk zeggen, is iets waar u enorm mee worstelt.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): De Leeuwen genieten met volle teugen van de liefde. Vrijgezelle Leeuwen fladderen lekker van de ene flirt naar de andere, terwijl de gebonden Leeuwen een romantisch weekend met hun partner beleven.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Een verandering aan uw uiterlijk blijft niet onopgemerkt in uw omgeving. Met dank aan alle aandacht en complimentjes voelt u zich een ander mens. Én gaat uw losser met anderen om. Of dat nou verstandig is?

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Het kan niet op bij de Weegschalen: alles waar u zin heeft, moet en zal ook gebeuren. Wilt u lekker shoppen, ook dat tiende paar schoenen kopen of voor de vierde keer op rij niet koken; het zal gebeuren. Pas in het weekeind krijgt u spijt.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Doordat uw carrière veel van u vraagt, komt u al een aantal weken niet aan uw naasten toe. Wanneer er thuis druk op uw wordt gezet en ook op het werk de stress oploopt, moet u oppassen dat uw gezondheid er niet onder lijdt.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): U merkt dat u en een goede vriend(in) niet op één lijn zitten over een voor u belangrijk onderwerp en worstelt de komende week met uw gevoel daarbij.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Een familielid vraagt u om hulp en het geeft u veel voldoening als het samen lukt de problemen waar hij/zij mee worstelt op te lossen.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Tussen u en uw partner loopt het niet zo lekker en als u in een ruzie geconfronteerd wordt met uw eigen zwakheden, lijkt er geen redding meer voor de relatie.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): De Vissen lopen al een aantal weken te piekeren over een dilemma op familiegebied. Wanneer u de kans krijgt uw hart te luchten, blijkt de oplossing simpeler dan gedacht.