Activiteiten Campagneweek DementieEnDan bij Zorggroep Pasana

0
100

REGIO – In het kader van de Campagneweek DementieEnDan van 20 tot en met 29 september organiseren drie locaties van Zorggroep Pasana verschillende activiteiten. Het gaat om verpleeghuis De Waadwente en Zorgcentrum Dongeraheem in Dokkum en verpleeghuis Talma Hûs in Feanwâlden. Tijdens de week DementieEnDan staan mantelzorgers en vrijwilligers centraal. Zij worden in het zonnetje gezet. Op woensdag 18 september vanaf 19.30 vindt het Mantelzorgcafé plaats in het Bruin Café van Talma Hûs. Op dinsdag 24 september wordt in Dongeraheem het Alzheimercafé georganiseerd vanaf 19.30 uur. Waarbij mantelzorgers, hulpvragers, familieleden en belangstellenden uit Dongeradeel en Dantumadiel van harte welkom zijn. De Campagneweek DementieEnDan heeft als thema ‘bewegen’. Dit thema komt duidelijk naar voren in het programma. De Waadwente en Dongeraheem organiseren onder andere koersbal voor de bewoners. In Talma Hûs staat volksdansen op de agenda. Daarnaast staan er voor de verschillende locaties wandeltochten op het programma. Meer informatie is te verkrijgen bij de drie huizen of via www.pasana.nl.