AH Dokkum & Surhuisterveen bestaan beide 1 jaar

0
88

DOKKUM/SURHUISTERVEEN – De Albert Heijn vestigingen in Dokkum en Surhuisterveen vieren beide hun eerste verjaardag. De AH in Dokkum opende op 11 september 2012 haar deuren, de AH in Surhuisterveen was een weekje later. Samen vieren zij dat zij inmiddels één jaar bestaan met allerlei leuke acties en verrassingen. ‘Vorige week hebben we voor de klanten al verscheidene leuke acties gehouden. Zo hebben we een rad van fortuin in de winkel gehad, stond er een springkussen bij de winkel, deelden we suikerspinnen, poffertjes en ijsjes uit,’ vertelt Daniël Inia van Albert Heijn Surhuisterveen. ‘Daarnaast zijn we ook op visite geweest in ’t Suyderhuys waar we de bewoners hebben getrakteerd op gebak. Ook bij de woonvorm Lauwershiem hebben we getrakteerd.’ Ook de komende week hebben de beide Albert Heijn vestigingen allerlei verrassingen in petto voor de klanten. ‘De hele week hebben we tien scherpe acties, zowel in Dokkum als in Surhuisterveen. Daarnaast krijgen klanten van donderdag 19 tot en met zaterdag 21 september bij besteding vanaf €15,- een gratis taart.’