Ambtenaren steken handen uit de mouwen

0
85
HOLWERD - ambtenaren serious request

HOLWERD – De medewerkers van de gemeente Dongeradeel staken donderdagmiddag de handen uit de mouwen voor twee goede doelen. Door klussen uit te voeren in het in aanbouw zijnde Multifunctionele Accommodatie in Holwerd zamelden zij geld in voor Serious Request in Leeuwarden, een radioprogramma van 3FM dat dit jaar geld inzamelt voor het tegengaan van kindersterfte door diarree. De financiële sponsoring kwam van vrienden en bekenden. In totaal waren er 35 ambtenaren aan de slag voor de beide goede doelen. Ze ruimden bouwafval op, verfden muren en maakten de tribunes in de sporthal schoon. Het initiatief diende nog een doel; de gemeente Dongeradeel vindt het belangrijk dat hun medewerkers direct contact hebben met de inwoners van de gemeente en dat de medewerkers de plaatselijke ontwikkelingen ervaren.