Feestweek Oldehove staat weer!

0
77
oldehove start feestweek 1

OLDEHOVE – De toekomst van de Feestweek Oldehove leek onzeker toen de commissie vorig jaar nog maar uit twee mensen bestond, maar gelukkig heeft een club dorpelingen de handschoen opgepakt en gezorgd voor opnieuw een gevarieerd programma. Afgelopen dinsdag barstte het feest los in het dorp, met de viswedstrijd voor de jeugd. Woensdagavond liep bijna het hele dorp uit voor de ballonnenwedstrijd welke de opening van de kermis symboliseerde. Een kleurrijk en gezellig geheel, waarbij een stukje spanning niet ontbreekt; immers, wíe zal er het verst komen? Vrijdag stond de touwtrekwedstrijd op het programma en zaterdag vormde de braderie een zeer geslaagde afsluiting van het feest. Hoewel de organisatie vooraf aangaf te kort tijd had om een volledig programma samen te stellen, kan er achteraf maar één ding geconcludeerd worden: de Feestweek Oldehove staat weer.