Gratis muzieklessen voor nieuwe leden NFPC

0
80

DOKKUM – Het North Frisian Percussion Corps organiseert op zaterdag 28 september een Open Dag. Het corps is op zoek naar nieuwe leden, om aan de toekomst te kunnen bouwen. Van 10.00 tot 13.30 uur zijn kinderen tot en met 14 jaar welkom om verschillende workshops te volgen die door professionele instructie en door eigen leden worden gegeven. ’s Middags van 14.00 tot 18.00 uur zullen de workshops afgestemd worden op bezoekers vanaf 15 jaar. Het North Frisian Percussion Corps heeft vacatures vrij bij alle secties van het corps. Men is op zoek naar zowel melodisch als ongestemd slagwerkers en ook liefhebbers van dans en performance zijn welkom om zich aan te sluiten bij de colorguard van het corps. Nieuwe jeugdleden krijgen een half jaar gratis muziekles door professionele muziekdocenten aangeboden bij de vereniging. Vanuit de vereniging is het mogelijk om ondersteunende muzieklessen op de muziekschool te volgen. Voor meer informatie over deze gratis muzieklessen nodigt het NFPC een ieder uit om op de Open Dag langs te komen aan de Rondweg 45 in Dokkum.