Maarten Postma in beeld

0
405
DOKKUM - Maarten Postma

REGIO – Als crimineel op de vlucht en denk je de politie te snel af te zijn wanneer je te water je hachje probeert te redden? Niet als wijkagent Maarten Postma je op de hielen zit. De wijkagent van Twijzelerheide, Zwagerbosch, Feanwâlden en De Westereen werd afgelopen week tijdens het Europees Kampioenschap Zwemmen voor politie zesde op het onderdeel 200 meter wisselslag en negende op het onderdeel 50 meter vlinderslag. Het Europees Kampioenschap zwemmen voor politie werd gehouden in Dnepropetrovsk in de Oekraïne. Op Twitter liet de wijkagent weten dat het EK een fantastisch evenement was. ‘Het EK zwemmen zit er weer op. We kunnen terugkijken op een sportief en bovenal fantastisch toernooi. Tot de volgende keer!’ Wijkagent Maarten Postma is sinds het begin van 2013 actief als wijkagent in de vier dorpen en houdt zich daar voornamelijk bezig met structurele problemen.