Muzikale voorstelling KING doet Den Ham en Grijpskerk aan

0
107

DEN HAM/GRIJPSKERK – De muzikale voorstelling ‘KING’ zal de Hervormde Kerken van Den Ham en Grijpskerk aan doen. Op 21 september, aanvang 20.00 uur, zal deze voorstelling in en over de kerk Den Ham in een ander licht stellen, op 29 september doet de voorstelling Grijpskerk aan, aanvang 15.00 uur. Samen met  de  getalenteerde zanger/organist Harm Wierda en beeldend kunstenaar/zangeres Klaske Oenema heeft de Groninger psychedelische rockband Sexton Creeps een programma samengesteld dat een afspiegeling vormt van de protestantse liturgie, compleet met boekje, bloemen en lezingen/gedichten. Zorgvuldig gebrachte liedjes worden afgewisseld met de bombast van een koor en een daverend kerkorgel, waarna er ingetogen een gedicht wordt voorgelezen. Voor iedere voorstelling worden nog mensen gezocht die het leuk vinden mee te zingen in een speciaal gevormd koor. Meer informatie hierover via kingkoor@sextoncreeps.eu of bel 06 46154970 (Jan Harry Rus). De entree is gratis.