Onenigheid over onderhoud Johan Smitpark

0
117

ZUIDHORN – Is het Johan Smitpark in Zuidhorn nou wel schoon en begaanbaar of is het er zooitje? De raadsleden van de gemeente Zuidhorn bogen zich daar afgelopen maandag over. Volgens raadslid Henk Bakker (GL) is het niet zo. Volgens hem zouden veel ouders met kinderen het park mijden en is er sprake van verwaarlozing en vervuiling bij de speelplekken. Ook raadslid Minko Jansma (PvdA) vond dat. Hij stelde de wethouder voor eens de fiets te pakken en een rondje te maken door het park. Dat zei verantwoordelijk wethouder Fred Stol (CDA) ook te hebben gedaan. Volgens hem is het park echter schoon. Ook vertelde hij dat er niet veel meldingen binnenkomen. “Bewoners waarderen het park,” was zijn reactie. Wie van de twee nou gelijk heeft? Maandag bleef het in ieder geval onduidelijk.