Rabobank NWG hoofdsponsor van MHCW

0
186
MHCW Rabobank contract

ZUIDHORN – Voor hockeyclub Westerkwartier had het nieuwe hockeyseizoen niet beter kunnen beginnen. De club heeft een vijfjarig sponsorcontract ondertekend met Rabobank Noordenveld West Groningen. Donderdag 12 september tekenden Olav Eerkes, directeur Bedrijfsmanagement van Rabobank Noordenveld West Groningen en Michiel Pellenbarg, voorzitter van hockeyclub Westerkwartier, de overeenkomst op het hockeyveld in Zuidhorn.

Michiel Pellenbarg geeft aan erg content te zijn met Rabobank als sponsor. ‘Zeker vanwege de sterke verwevenheid van de Rabobank met de hockeysport en de regio. Er zijn al volop plannen voor gezamenlijke activiteiten in de komende jaren’. Rabobank is al ruim vijftien jaar betrokken bij de hockeysport en maakt dat graag zichtbaar. Rabobank wil niet alleen tophockey, maar ook het Nederlandse hockey in de brede zin ondersteunen, de hockeyverenigingen dus.