Reorganisatieverkoop bij Folkerts

0
84

SURHUISTERVEEN – In het begin van 2013 is bij Folkerts afscheid genomen van BEBIE VISIE. Deze afdeling is nu omgebouwd naar een speciale afdeling voor fauteuils. Hier is men op de juiste plek voor het uitzoeken van de juiste draaifauteuil, relaxfauteuils en fauteuils met sta-op-mogelijkheden. De meeste fauteuils zijn zowel in leer als stof verkrijgbaar. Nu de fauteuilafdeling nagenoeg klaar is gaat men bij Folkerts verder met het reorganiseren van de showroom. De afdelingen Slaapvisie en Interieurvisie zullen worden aangepast aan de eisen van deze tijd. Om plaats te maken voor nieuwe collecties houdt Folkerts nu een reorganisatieverkoop. Gekochte meubelen kunnen na betaling kosteloos worden opgeslagen voor latere levering. Ook is er nog een kleine afdeling waar het laatste van BEBIE VISIE verkrijgbaar is met een korting van 75%.