Speciaal shirt ter gelegenheid van Harkemase Boys-NEC

0
99

HARKEMA – Op sportpark De Bosk staat op 24 september weer een waar voetbalfeest te wachten, namelijk tegen NEC Nijmegen in de tweede ronde van landelijke KNVB-beker. Precies vier jaar geleden was de wedstrijd tegen Feyenoord en twee jaar later de thuiswedstrijd tegen Willem II, die na 0-2 achterstand winnend werd afgesloten met een 4-2 overwinning. Deze overwinning zorgde voor een wedstrijd in de derde ronde in een uitverkocht Abe Lenstra Stadion. Deze wedstrijden zorgden voor veel media-aandacht, waardoor Fox Sports heeft gekozen om de wedstrijd Harkemase Boys – NEC Nijmegen live uit te zenden. ‘Het wordt hoe dan ook een prachtige avond en ik hoop dat we weer voor een stunt kunnen zorgen,’ zegt interim-voorzitter Van der Veen. ‘NEC is wel een eredivisionist maar je weet het maar nooit in het voetbal.’ Op De Bosk zijn de voorbereidingen voor de wedstrijd al weken bezig. De diverse geledingen binnen de club werken samen om alles voor 24 september klaar te maken. Zo worden er onder andere speciale sjaals gedrukt door de supportersvereniging. Door de vrijwilligers van de MOP zijn er speciale cameraplateaus gebouwd op het dak van de hoofdtribune. In totaal wordt de wedstrijd door zes camera’s in beeld gebracht. ‘Niemand hoeft dus thuis iets te missen van de wedstrijd,’ zegt persvoorlichter Andries Hoekstra. ‘Maar de wedstrijd zelf meebeleven op De Bosk blijft natuurlijk verreweg het mooiste.’ Vanwege deze speciale wedstrijd heeft de Sponsorgroep een speciaal wedstrijdshirt laten maken. Deze wedstrijd moet wederom een voetbalfeest worden en derhalve kan iedereen dit shirt als aandenken dan ook bestellen. Voor de wedstrijd zijn er al ongeveer twintig stuks beschikbaar. De andere shirts worden na de wedstrijd besteld. De levering zal ongeveer halverwege oktober 2013 zijn. De speciale wedstrijdshirts zijn te bestellen/reserveren bij Allure Bloemen & Woonaccessoires, aan de Warmoltsstrjitte 24 in Harkema. Dit speciale wedstrijdshirt kost € 40,- per stuk en betreft nagenoeg de kostprijs. De shirts dienen bij bestelling/reservering meteen te worden afgerekend bij Allure Bloemen & Woonaccessoires. Kaarten voor Harkemase Boys – NEC (aanvang 18:45 uur) zijn op donderdag 19 en zaterdag 21 september verkrijgbaar in Dyksicht. Vanaf vrijdag 13 september zijn ze ook te koop bij Allure Bloemen. Kaarten kosten 10 euro per stuk. Jeugd tot 16 jaar betaalt 5 euro per persoon. Meer nieuws omtrent de wedstrijd is te vinden op www.harkemaseboys.nl