Verwenmiddag voor donateurs ‘t Fiskershúske

0
817
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MODDERGAT – Voor haar donateurs organiseert museum ’t Fiskershúske in Moddergat op zaterdag 21 september van 14.00 tot 16.00 een leuke middag. Het museum is dankbaar voor haar donateurs, waar zij niet zonder kunnen bestaan, en houden daarom een donateur-verwendag om een ieder te bedanken voor hun betrokkenheid. Er is een gevarieerd programma samengesteld. Zo beoordeelt conservator Ihno Dragt meegebrachte spullen, zijn er demonstraties netten boeten en sokbreien, zijn er voor de kinderen een speurtocht, schminken, een springkussen en kunnen zij stoepkrijten, is er een GPS-route te doen door het dorp en krijgen donateurs 10% korting op alle producten uit de museumwinkel (exclusief boeken). Ook staan er rondleiders klaar om het museum te laten zien. Het museum hoopt ook dat andere bezoekers donateur worden. Donateur worden kan al vanaf 10 euro per jaar.