VV Eenrum trots op nieuwe kleedaccommodatie

0
81
eenrum opening kleedkamers

EENRUM – Een bijzondere wedstrijd van het derde elftal van VV Eenrum tegen oud-FC Groningen vormde afgelopen vrijdag het perfecte decor voor de opening van de nieuwe kleedaccommodatie. Wethouder Kor Berghuis opende de kleedkamers officieel voor de wedstrijd aan door het logo, wat nu prominent aan de muur prijkt, te onthullen. De club beschikt nu over zeven kleedkamers, waarvan er drie gloednieuw bijgebouwd zijn. De vier oudere zijn ook volledig gerenoveerd en in dezelfde stijl als de nieuwe kleedkamers gebracht. Voorlopig kan de club weer vooruit met de goed geïsoleerde en duurzame accommodatie. Op het dak worden zelfs zonnepanelen gelegd.

Na de opening ging het op het veld los. Het derde van VV Eenrum speelde een leuke wedstrijd tegen oud-FC Groningen. Hoewel de oud-FC’ers, onder andere Johan Tukker, Henk de Haan en Walter Waalderbos, met 6 tegen 1 wonnen van de Eenrummers, kregen de toeschouwers wel een mooie partij te zien. Beide ploegen bleken aan elkaar gewaagd, alleen wisten de Groningers de kansen beter te benutten.