Zwemdiploma’s voor middelbare scholieren

0
2315
SURHUISTERVEEN - leerlingen SDV zwemdiploma

SURHUISTERVEEN – Negentien leerlingen van het Sport, Dienstverlening en Veiligheid (SDV), een samenwerkingsverband tussen Singelland en het Lauwers College, kregen uit handen van de badmeesters Albert Thalen en Bonne Helfrich hun welverdiende zwemdiploma. Met de leerlingen was de afspraak gemaakt aan het begin van het seizoen dat iedereen een diploma ging halen dat hoger was dan de diploma’s die zij reeds in hun bezit hadden. . Met 4x B, 5xC, 8x Zwemvaardigheid 1 en 1x 2 en 1x Zwemvaardigheid 3 was de score voor deze leerlingen maximaal. Zowel het zwembadpersoneel als de leerkrachten en directie van beidescholen waren zeer tevreden over dit resultaat. De activiteit gaat in een volgend seizoen een vervolg krijgen.