Cursussen VU in bibliotheken Westerkwartier

0
101

REGIO – In oktober starten in de bibliotheken van het Westerkwartier diverse cursussen gegeven door de Vrije Universiteit. Op woensdag 9 oktober begint in de bibliotheek in Grootegast de cursus Kunstgeschiedenis basis 2. In vier lessen worden de verschillende naoorlogse stromingen en kunstenaars behandeld die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de kunsten. In Marum start vanaf 1 oktober een cursus creatief breien. In Leek kan men vanaf dinsdag 1 oktober meedoen aan een cursus ‘Opruimen doe je zo’ met tips en trucs voor een opgeruimd huis. In Zuidhorn begint vanaf 9 oktober de basiscursus computergebruik. Tijdens deze cursus komen de basisfuncties van Windows, Word en Internet aan bod. Aanmelden en verdere informatie via www.vugroningen.nl.