DOS Ulrum brengt muzikaal spektakel

0
121

ULRUM – Op zaterdag 28 september organiseert Showband DOS in Ulrum een taptoe om haar wereldkampioenstitel te vieren. Deze titel werd in juli in de wacht gesleept tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade, de Olympische spelen van de muziek.
Voorafgaand aan de taptoe zullen de deelnemende korpsen gezamenlijk een show instuderen, die vervolgens aan het einde van de taptoe aan het publiek zal worden getoond.
De deelnemende korpsen zullen zich middels een streetparade, welke om 18.30 uur van start gaat, door Ulrum presenteren. Aan de taptoe zullen de volgende korpsen deelnemen: VIOS Groningen, Euphonia Wommels, Excelsior Groningen, Mercurius Assen, Noordenveld Roden en natuurlijk Showband DOS met haar kampioensshow.
De taptoe zal worden gehouden op Sportpark De Kley in Ulrum. Het voorprogramma start om 19.15 uur, de taptoe zelf om 19.30 uur.