Gezellige middag voor ouderen in Westergeest

0
145

WESTERGEEST – Op zaterdag 5 oktober wordt er in de gemeente Kollumerland c.a. aandacht besteed aan de Dag van de Ouderen. Het Comité Dag van de Ouderen is de afgelopen maand bezig geweest met het organiseren van de gezellige middag, waarbij alle ouderen vanuit de gemeente van harte welkom zijn. Dit keer is er voor gekozen om naar het Multifunctioneel Centrum De Tredder in Westergeest te gaan. De middag wordt ingevuld door het 55+orkest Hamme Hos uit Dokkum, dat melodieën speelt de jaren ’60 en ’70. Ook wethouder Paul Maasbommel zal een bijdrage verzorgen. Voor een ieder is er koffie en thee en een hapje en een drankje. De toegang van deze middag, die om 14.00 uur begint, is gratis. Wel wordt er naar afloop een vrijwillige bijdrage voor de onkosten gevraagd. Ouderen, die geen vervoer hebben én hulpbehoevend zijn kunnen uiterlijk 1 oktober contact opnemen met de receptie van Meckama State, tel. 0511 457800.