Heilzame Ganoderma Lucidum bij Personal Health

0
197

NIEKERK – Bij Personal Health in Niekerk kan een ieder een gratis proefzakje van Ganoderma Lucidum ontvangen. Het preventieve gebruik hiervan kan heilzaam zijn voor de gezondheid. Het kruid wordt al duizenden jaren in de traditionele Chinese geneeskunde gebruikt. Ganoderma is een levenselixir die op een natuurlijke wijze het lichaam zichzelf helpt te herstellen. Met meer dan 150 anti oxidanten en 200 voedingsstoffen is Ganoderma de meest krachtige plant ooit in de natuur gevonden! Het ondersteunt onder andere de bloedcirculatie, bevordert het libido en werkt ontstekingsremmend. Ook helpt dit kruid bij allergieën en met het versterken van de natuurlijke weerstand. Meer informatie is te verkrijgen bij Personal Health in Niekerk, 0594 507507 of info@personalhealth.nl. Zie ook de advertentie elders in deze krant.