Honderden mensen komen af op halfjaarlijkse Grote Verkoping

0
126
Filmpje - lichtpuntloods 1

KOLLUMERZWAAG – Één keer in het halfjaar houdt kringloopwinkel de Lichtpuntloods in Kollumerzwaag haar Grote Verkoping. Honderden mensen reisden af naar Kollumerzwaag voor deze gezellige dag, waarbij het niet alleen mogelijk was om de leukste koopjes te doen, maar ook om te genieten van een heerlijke kop snert of de inmiddels befaamde kapucijners. Tientallen vrijwilligers stonden deze dag klaar om de bezoekers een fijne dag te bezorgen. Naast de gewone verkoop van goederen was er ook het spektakel van een draaiend rad waar mensen leuke prijzen konden winnen, veelal beschikbaar gesteld door plaatselijke ondernemers. De opbrengst van de verkopen uit de Lichtpuntloods gaan naar het Lichtpunt, de opvangboerderij voor mensen die tijdelijk opvang nodig hebben.

 

Filmpje - lichtpuntloods 2 Filmpje - lichtpuntloods 3 Filmpje - lichtpuntloods 4