Inspiration Aduard doet mee aan Nederland Zingt Steeds Beter

0
170
Inspiration 22-09-2013

ADUARD – Inspiration Aduard doet mee aan het EO programma Nederland Zingt Steeds Beter. Tijdens dit programma worden Christelijke koren begeleid door vier coaches en de winnaar mag optreden op de Nederland-Zingt-Dag 2014. Koren vanuit het hele land deden online auditie aan de hand van een kort filmpje met een eigen gekozen lied.

Deze week kan er op Inspiration uit Aduard gestemd worden in een nieuwe poule van Nederland Zingt Steeds Beter. Centraal bij dit event staat: zingen met meer bezieling. Via de website www.eo.nl/nederlandzingtsteedsbeter kan het publiek een stem uitbrengen. Het aantal stemmen zal uiteindelijk voor 50% meewegen. De andere 50% komt van het oordeel van vier professionele coaches.

Inspiration is een actief en enthousiast regionaal koor. Zin om mee te doen? Kom dan langs op een repetitieavond, dinsdags (20.00-22.00u) in de Kameleon, Burg.van Barneveldweg 21 in Aduard. Nog niet overtuigd? Kijk dan op inspiration-aduard.nl of luister naar de filmpjes op YouTube. Vooral tenoren en sopranen zijn zeer welkom.