Jury maakt moeilijke keus uit honderd aanmeldingen Beauty Queen en Princess North

0
205
opende beauty en queen 2

Kleine deelnemers Mini en Midi Beauty Princess North vertederen

OPENDE – Het BaronTheater in Opende was afgelopen zondag het toneel van de castingdag voor de Beauty Queen en Princess North-verkiezing. Maar liefst honderd deelnemers meldden zich aan voor de verschillende categoriëen. Aan de jury de lastige opgave een keus te maken uit ruim veertig kleine deelnemers voor de Mini en Midi Princess North en de zestig volwassenen die de titels Beauty Queen North en Beauty Princess North in de wacht wilden slepen.

De kleinste deelnemers aan de mini en midi verkiezing vertederden alle aanwezigen. In prachtige jurkjes, korte rokjes en met de haren mooi opgestoken lieten de allerkleinsten zien al maar wat graag over het podium te paraderen. Er werd een moeilijke keuze gemaakt voor een aantal finalistes, maar de ‘verliezers’ gingen niet met lege handen naar huis. Zij kregen allemaal een prachtige kroon mee. Op de foto staan de finalisten voor de titel Mini Beauty Princess North: Gemma van Dellen, Opende; Donika Hoxhaj, Leek; Amerins Venema, Harkema; Iris Dorhout, Drogeham; Nynke Harmke Postma, Kollumerzwaag; Indy Schothorst, Drachten; Lindsey Faber, Twijzel; Naomi Defares, Twijzelerheide; Jacqueline de Vries, Opende; Latoya Bethlehem, Surhuisterveen. De finalisten voor titel de Midi Beauty Princess North zijn: Kyra Wassenaar, Opende; Roos Postma, Opende; Jitske Zuidersma, Kollumerzwaag; Khadija ben Sliman, Heerenveen; Rebecca van Kammen, Garyp; Jiska Batema, Surhuisterveen; Estrella Faulborn, Drogeham; Lindsey Wassenaar, Opende; Beau Goos, Groningen; Chayen de Boer, Leeuwarden. De finalisten voor de titel Beauty Princess North zijn: Irma Kuik, Dokkum; Paulien Mulder, Midwolda; Eliza Bolt, Hoogezand; Monique Hamersma, Surhuizum; Melissa Teleng, Drachten; Laura Oldenziel, Veendam; Ayla Hagedorn, Drachten; Claudia van der Blij, Grootegast; Eke de Heij, Opende; Sammy Jo Bruijns, Vlagtwedde; Renee Boonman, Leeuwarden; Stephanie Omogun, Heerenveen; Liza van Duijn, Hoogeveen; Diana Koops, Assen. En tot slot de finalisten voor de Beauty Queen North op een rijtje: Jessica van der Wiel, Drogeham; Yvonne Dijkstra, Opende; Clarien Mulder, Drachten; Marga Boonstra Gaikema, Tolbert; Ingrid Postma- Eizema, Kollumerzwaag; Monique van Zijl, Sebaldeburen; Mirjam van der Wou, Ten Boer; Tatiana de Jong, Dokkum; Priscilla Greven, Leeuwarden; Jaqueline van der Wal, Leeuwarden.