Kampioenswedstrijd Grasbaanrace Opende-Zuid

0
70

OPENDE– De Motorclub van Opende-Zuid, de MCOO, organiseert in samenwerking met de VTBM het jaarlijkse Grasbaan-Kampioenswedstrijd. Dit is de laatste wedstrijd van het jaar en later op de dag worden de kampioenen van 2013 bekend. Dat staat garant voor enkele spannende wedstrijden.

Onder toeziend oog van de KNMV zal op zondag 29 september de kampioenswedstrijd plaatsvinden op het MCOO-circuit bij het Strandheem te Opende-Zuid.

Vanaf 12.00 uur wordt er gereden in de jeugdklassen 50 cc, 65 cc, 85 cc en 125 cc. Daarnaast zijn er de klassen senioren, vrije tijd, shorttrack en de Toppers in de Dop. In de ‘Peender-klasse’ zullen verschillende plaatselijke favorieten om de eer van de dag strijden.

Motorkeuring is van 8.30 uur tot 10.00 uur en inschrijven kan van 9.00 tot 10 uur. De trainingen beginnen om 10.30 uur.