Medaillerijke start voor zwemclub ZENO

0
260
Zeno

OLDEKERK – Zwemclub ZENO reisde naar Bedum af voor de eerste zwemwedstrijd van het nieuwe seizoen. Er werd met 32 zwemmers afgereisd, die samen maar liefst 17 medailles wisten te winnen op de medaille-afstand 25 meter schoolslag.

Janna van Kooten, Benice Kooijinga, Lianne Bolhuis, Mirte Drijfhout, Eric Zwiep en Han Zwiep wisten een gouden medaille in de wacht te slepen. Een zilveren medaille was er voor Marinda Top, Mattia van der Laan, Maaike Westra, Tim Heijkoop, Evert Hofman en Rowin Zijlstra. Danique Rootinck, Ilse Finck, Lucia Wijbenga, Anna Hatzman en Xander Huberts gingen met een bronzen medaille naar huis. De grootste verbetering qua tijd was er voor Marinda Top op de 50 vlinderslag. Zij verbeterde haar tijd maar liefst met vijf seconden.