Tineke Veenstra

0
99

DROGEHAM – Op vrijdag 27 september wordt in het UMCG in Groningen de nieuwe website van Stichting Onzichtbaar Ziek gelanceerd. Initiatiefnemer van deze stichting is de 24-jarige Tineke Veenstra uit Drogeham. In juli 2011 begon zij de website www.onzichtbaarziek.nl, een website met praktische informatie voor mensen met een ‘onzichtbare’ ziekte, ervaringsverhalen en columns van andere mensen die ziek zijn en als ontmoetingsplaats voor mensen met een onzichtbare ziekte. Begin 2012 deed Tineke mee met een wedstrijd van de Bart Foundation, waarmee zij uit werd geroepen tot Bikkel van het jaar. Vanwege de maatschappelijke waarde van Onzichtbaar Ziek heeft deze website professionele ondersteuning gekregen en is er een stichting omheen gebouwd. De nieuwe website moet er aan bij gaan dragen dat de Stichting Onzichtbaar Ziek hét online platform/community van Nederland wordt. Tot 27 september is de website nog even uit de lucht, vanaf 27 september is de nieuwe website www.onzichtbaarziek.nl voor een ieder te bezichtigen.