Uitslag vijfde sponsorvlucht PV Naar Huis

0
967

OPENDE – Vanuit Gennep werd de vijfde sponsorvlucht van het seizoen door PV Naar Huis Opende gehouden. Deze Drint Bloemen / Grootegast vlucht werd gewonnen door Sjaak van der Wal uit Opende. De duif van Sjaak, lid van de Autoschade Van Kammen formatie, behaalde een snelheid van 1562 meter per minuut. Ploeggenoot Klaas Blaam uit Marum kon ook nog wat aan de score doen door punten te vergaren in de B-Poule. Het team staat nu op de tweede plaats in het sponsorklassement. Op de eerste plaats in dat sponsorklassement staat nog steeds de Zonwering De Vries / Opende formatie.

Het algemeen klassement van de A-poule in de club wordt ook dit jaar gesponsord door Fixet Tjoelker uit Opende. In de Fixet Tjoelker competitie behoudt Menco Bruining de gele trui. Menco blijft ook de bolletjestrui houden als leider in de Livingworld Ytsma competitie.

Deze sponsorvlucht deden de deelnemers aan de B-poule goede zaken voor hun kopmannen en hun team door belangrijke punten te pakken. Deze B-poule wordt dit jaar gesponsord door de Montagebedrijf Jan van der Meulen/Opende. Leider in deze competitie is Klaas Blaam uit Marum die in het algemeen klassement nog stand hield voor Jan Bosma en Wieb Polman. Klaas behoudt dan ook de witte trui en heeft zeker uitzicht op promotie naar de A-poule.

Er is nog van alles mogelijk en de volgende sponsorvlucht zal zijn vanuit Sint Truiden. Vanuit deze plaats zal dan de Pieter Pama Handelsverhuur&Loonbedrijf vlucht worden vervlogen. Mits het natuurlijk goed weer is.