Zaterdag biedt NK Windsurfen te weinig wind

0
63
anjum nk windsurfen was uitgesteld wegens te weinig wind

ANJUM/LAUWERSMEER – Op het Lauwersmeer werden er afgelopen weekend races gevaren voor het Nederlands Kampioenschap windsurfen in de discipline Course Race.

Op de zaterdag kon er slechts één race gevaren worden. Deze werd gewonnen Door Dennis Littel. Daarna bleek er te weinig wind, waardoor de surfers op de kant konden blijven en de spullen weer ingepakt konden worden. Gelukkig had de zondag beter weer in petto: veel wind en een stralende zon. Opnieuw was het Littel die domineerde. De eerste race kampte hij met materiaalpech en kon hij niet finishen, maar de drie volgende races wist hij allemaal te winnen. De Nederlandse titel lijkt hem niet meer te kunnen ontglippen. Op 12 en 13 oktober wordt de Finale gevaren bij de brouwersdam in Zeeland.