Zunobri E-teams ontvangen nieuwe kleding

0
360
ZunobriE1-E2 2013

ZUIDHORN – De E-teams van Zunobri hebben in navolging van het eerste team, nieuwe shirts en trainingspakken ontvangen. Dankzij de twee enthousiaste ondernemer, Arjan van Esch van Groente&Fruit en Jos Martini van Autwasstraat Noordhoorn, zijn de E1 en E2 in het nieuw gestoken. Fotografe Annemarie Martini vereeuwigde de kinderen met hun sponsors, (boven van links naar rechts) Jos Martini (Autowascentrum Noordhorn), Anniek Solle, Esther Hamming Marjolein Bloema, Manon Bos en Arjan van Esch (Groente en fruit van Esch); (onder van links naar rechts) Marit Snip, Merel Hofman, Jasper Kleine, Matthijs Blaauw, Bram Henstra (E1)

Roos Henstra, Emma Eggens, Sander Kleine, Mare de Man, Ilse Bloem, Remco Kleine en Eline Drijver.

De toppers van Zunobri E2 speelden deze week hun vierde wedstrijd als E-pupillen, vorig jaar speelden ze nog allemaal in de F1. Zaterdag speelde Zunobri E2 een uitwedstrijd tegen Spes E1 in Eexterveen. Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd en elke week groeien de spelers in hun spel. Helaas kwam de bal nog niet in de korf, wat de spelers van de tegenpartij wel lukte. Zunobri E2 verloor de wedstrijd dan ook met  1-0.

Andere uitslag bij KV Zunobri: ROG A1 – Zunobri A1 14-7, WSS B1 – Zunobri B1 8-8, De Lauwers C1 – Zunobri C1 4-3 en Nic./Alfa-College – Zunobri E1 9-10