Amazone’s dressuurschool behalen uitstekend resultaat in klasse M-2

0
776
Dressuursconcours Ingrid Couperus (Surhuizum) en haar paard

OPENDE – Ingrid Couperus en Wietske van de Heide hebben op donderdag 25 september een succesvol debuut gemaakt op het dressuurconcours in Oostwold. Ingrid liet met haar zwarte parel Andoctro R een puntgave M-2 proef zien, waarin ze met veel ritme en precisie de oefeningen afwerkte. De jury beloonde deze topproef dan ook met 197 punten en dat was goed voor 2 winstpunten. Wietske van der Heide startte voor de eerste keer met de Kigali zoon SH’Bam van Carmen Grondsma  in de klasse M-2. Dit debuut leverde Wietske een fraaie score van 184 op met de felbegeerde winstpunt. Dankzij dit resultaat heeft Wietske nu de tweede fase van de instructeuropleiding met goed gevolg afgerond. Op 28 september zijn Marianne Storteboom en haar pony Rambo naar Frederiksoord gegaan. Wederom wist Marianne met overmacht beide M-2 rubrieken op haar naam te schrijven met 181 en 189 punten. Tevens kreeg ze als extra prijs een prachtige statiedeken voor haar pony.