Eerste kaartjes Beatrix en Diep Triest voor burgemeester en wethouder

0
130
DSK_STRK-p03.pdf - Adobe Acrobat Pro

GROOTEGAST – Burgemeester Kor Dijkstra en wethouder Mark de Haan werden afgelopen week als eerste verblijd met kaartjes voor een bijzonder concert van muziekvereniging Beatrix uit Doezum. Op 26 oktober zal de muziekvereniging in sporthal De Leegens optreden met de band Diep Triest. Niet alleen wat leden van Beatrix verzamelden zich bij het gemeentehuis om de kaartjes te overhandigen, ook zanger Theo Driessen van Diep Triest stond er op de stoep. En hij wist de wethouder en burgemeester te verleiden nog even gezellig mee te zingen. Het Gronings volkslied klonk uit volle borst. Een mooi voorproefje op de avond waarop meezingers als ‘Zonder naam naar Mexico’ en ‘knallen met Malle Babbe’ zullen klinken. Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen via kaartverkoop@beatrixdoezum.nl of bij de leden en kosten 15 euro per stuk.