Music=Art is dit jaar ook Music&Art

0
118
Zuidhorn Music is Art festival-8

ZUIDHORN – Hotel In ’t Holt te Zuidhorn was afgelopen zaterdag weer het toneel van het Music=Art festival. Dit jaar stond het festival niet alleen in het teken van muziek als kunstvorm, maar gingen muziek en kunst hand in hand. Zo was er voor het eerst een expositie aan het programma toegevoegd. Nieuw was ook een heuse modeshow. Bezoekers keken hun ogen uit, er wachtte hen dan ook een gevarieerd programma. Dichters droegen voor uit hun werk en flamencodanseressen gaven een spetterende workshop weg. Verder was er natuurlijk veel ruimte voor muziek. De Bill Baboon Wisselband, het bandje van organisator Wim Venema alias Bill Baboon, kon niet ontbreken naast optredens van onder andere Arnold Veeman, Bert Hadders en de Nozems en slagwerkgroep Procussion.

Organisator Bill Baboon: ‘Met zoveel geweldige mooie mensen bij elkaar is het gelukt om van de zesde editie een succes te maken. De gastvrijheid van het hotel, het bestuur, de sponsors, de muzikanten en performers, kunstenaars, dansers, dichters, het publiek, de fotografen, de geluidsmensen, personeel en iedereen die hoe dan ook maar een handje uit heeft gestoken om aan de goede sfeer bij te dragen worden heel hartelijk bedankt!’

 

Zuidhorn Music is Art festival-10

Zuidhorn Music is Art festival-12

Zuidhorn Music is Art festival-3