Nierstichting Opende maakt opbrengst bekend en huldigt jubilarissen

0
187
Vrijwilligers Nierstichting

OPENDE – Er is dit jaar een bedrag opgehaald van 1065,38 euro voor de Nierstichting in Opende. Dit is iets minder dan de 1253,61 euro van vorig jaar. De Nierstichting wil alle collectanten en iedereen in Opende hartelijk bedanken voor de hulp om dit bedrag te bereiken. "Want zonder uw steun lukt ons dat niet. We hopen dat we volgend jaar weer op de steun van een ieder kunnen rekenen," aldus Thea Westerhof, collectecontactpersoon van de Nierstichting in Opende.

Zeven jubilarissen werden gehuldigd op de avond dat er geteld werd. De wijkhoofden Amy Dijkstra en Anita Sienema zijn alweer elf en twaalf jaar zeer actief om elk jaar collectanten te werven en de collectebussen langs te brengen. Collectecoördinator Thea Westerhof is vijftien jaar geleden begonnen als collectant en sinds acht jaar verantwoordelijk voor het organiseren van de collecte. Zij kregen een boeket en een speldje van de Nierstichting. Ook de collectanten werden niet vergeten. Marja v.d. Wal en Ineke v.d. Veen lopen alweer vijf jaar, waarvoor zij een bedankkaart en roos kregen. Alie Horinga en Linda van Werven waren alweer tien jaar actief als collectant en kregen een speldje en een roos aangeboden.