Nieuw tenue geeft Zunobri B1 vleugels

0
167
Zunobri B1

ZUIDHORN – Trots poseert het team B1 van Korfbalvereniging Zunobri in de nieuwe tenues voor zij afgelopen zaterdag tegen koploper Hoogkerk B2 moesten spelen. Het team werd door Kees Afman van Kees Afman uitdeuken zonder spuiten, in het nieuw werd gestoken. Op de foto staan boven v.l.n.r.: Aniek Veenstra, Thomas Wijtsma, Harold Posthuma, Cho Luining, Stefan Steenbergen, Bas Visser en Janneke van Hielkema; onder v.l.n.r.: Kees Afman (sponsor) Marleen Haaijema, Ilse Hazelzet, Judith Hamming en Daphne Huizing. Geen wonder dat het team een 7-4 overwinning wist binnen te slepen. Zunobri was de sterkere ploeg die al met een 5-1 stand de rust in ging. Ook de tweede helft werd het goede spel doorgezet, resulterend in de overwinning.

Zunobri C1 speelde in het Friese Kollum een duel tegen KV Invicta. Beide teams waren sterk aan elkaar gewaagd en het lukte Zunobri niet genoeg tot scoren te komen. Ze verloren met 2-1. Ook de kleintjes van KV Zunobri mochten dit weekend ook aantreden. Zunobri E1 speelde tegen Frigro uit Gerkesklooster/Stroobos en ze waren zeer gemotiveerd om te winnen. Een winst kon dan ook niet uitblijven, met en eindscore van 1-7 mag er zeker gesproken worden van een ruime overwinning. De hoofdmacht van KV Zunobri pakt hun eerste punten in de wedstrijd tegen Boelenslaan. In een spannende wedstrijd kwamen de Zuidhorners niet verder dan 9-9, maar dit naar tevredenheid van trainer/coach Gert-Jan van Drogen. Verdere uitslagen: Zunobri MW 1 – TFS MW 1 5-13 en Zunobri E2 – Rodenburg E1 0-25