Olhoofster Snackcorner geopend

0
291
oldehove snackbar geopend 1

OLDEHOVE – Na jaren met een snackmobiel op het Marktterrein te hebben gestaan, kon een trotse Erik Tuinstra afgelopen week zijn eigen Olhoofster Snackcorner geopend. Hij zegde zijn tot frietwagen omgebouwde srv-wagen gedag en is vanaf nu woensdag tot en met zaterdag vinden in de snackcorner. “We hebben deze aan ons huis vastgebouwd. We wonen aan het Marktterrein en daar hebben we vier jaar met de snackmobiel gestaan”, vertelt hij. “Nu is er een echte afhaalcorner gerealiseerd, waar het gezellig en knus is. Je kunt hier niet zitten, maar in de zomer kunnen we wel een klein terrasje neerzetten.” Men kan er terecht voor de heerlijkste snacks. “Waar ik om bekend sta? Men zegt dat mijn kwaliteit altijd goed is.” Het was aan Hendrik Zuidema, goede kameraad van Erik en de ontwerper van het nieuwe logo, om de snackcorner officieel voor geopend te verklaren. Een hoop dorpsbewoners keken toe, voor de kinderen was er een luchtkussen om zich te vermaken. De Olhoofster Snackcorner is geopend op woensdag en donderdag van 17.30 tot 20.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 17.30 tot 22.30 uur.