Twirlinggroep Woudklank Grootegast behaalt zeven medailles en een beker

0
1353
Twirling groep Woudklank Grootegast

GROOTEGAST – De teams en solisten van de twirlinggroep Woudklank hebben maandag 23 september zeven medailles en een beker behaald in Musselkanaal. Het jongste team behaalt zelfs een eerste plek op het vrolijke nummer van Brother Bear. De overige teams behaalden een tweede, vierde en zesde plaats. Van de solisten mocht Jane als eerste haar twirling 1baton laten zien en kreeg hiervoor een mooie tweede plaats. Desiree was hierna aan de beurt en zij behaalde een vijfde plaats. Vervolgens ging Olivia de vloer op. Zij bracht haar routine met veel enthousiasme, wat ook te zien is in de punten. Een derde plaats met zelfs uitgangspunten voor NK plaatsing. Ook Suzanne ging met een nieuwe routine de vloer op wat goed was voor een twaalde plek.