week 40

0
1000

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 1 oktober tot en met 7 oktober 2013:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Het wordt tijd om de mensen die belangrijk voor u zijn weer eens wat meer aandacht te schenken. De laatste tijd bent u druk geweest met van alles, maar heeft u familie en naasten flink verwaarloosd.

STIER (22 april t/m 21 mei): U bent rusteloos en voelt zich maar verveelt. Verlangend kijkt u terug naar de zomermaanden waarin er ruimte was voor gezellige uitjes en lange avonden op het terras.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): De Tweelingen ontdekken deze week een nieuwe kant van zichzelf. Hierdoor ligt er opeens een zee van mogelijkheden voor u. Maak verstandige keuzes en stap niet te impulsief overal in.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): De toekomst is een belangrijk item voor de Kreeften deze week. U probeert grote plannen te maken en voorzichtig aan lijntjes uit te stippelen voor hoe u het leven straks voor u ziet.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Financieel gezien heeft u momenteel weinig in de melk te brokkelen en zo ontdekt u de komende week andere manieren om toch veel van de dag te maken.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Het loslaten van zorgen is voor de Maagden geen peuleschil. Na een goed gesprek met een ouder familielid echter, voelt u zich vrij en lichter en kunt u eindelijk positieve gedachten toelaten.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Zomaar ineens blijkt dat een oude vete simpel opgelost kan worden en de strijdbijl begraven is. Een onverwachte mededeling van uw partner zorgt voor slapeloze nachten in het weekend.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Een Stier en u zullen het erg gezellig maken de komende week. Al eerder hing er spanning tussen jullie beiden, welke deze week tot een uitbarsting komt.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Op de één of andere manier weet echt iedereen u te vinden voor raad en daad. U voelt zich een ware vraagbaak als van collega tot familielid een beroep op u doet om mee te denken over zorgen en problemen.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): De Steenbokken zijn de komende week communicatief sterk en maken daar uitgebreid gebruik van. Vergaderingen, afspraakjes en discussies; u staat adrem uw mannetje.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Prioriteiten stellen is een lastige opgave voor de Watermannen. U komt de komende maand voor een aantal belangrijke keuzes te staan, waarvoor de eerste knopen deze week gehakt moeten worden.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Spanningen in een relatie komen op een vervelende manier tot een hoogtepunt. Ruzies en discussies leiden waarschijnlijk nog voor het weekend tot een breuk of verwijdering van een partner of naaste.