Bazaar in Gereformeerde Kerk

0
154

KOLLUMERZWAAG – Zaterdag 12 oktober wordt in de boei van de Gereformeerde Kerk aan de Foarwei 97 in Kollumerzwaag een Grote Bazaar gehouden. De bazaar begint om 9.00 uur, met een rommelmarkt en braderie. Buiten is er verkoop van verse groentes, fruit, biologische jam en appelmoes. Ook zijn er gerookte vissen te kopen. Tijdens het draaiend rad kan men genieten in het lunchcafé met een kopje koffie, soep, een broodje knakworst of een gehaktbal. Kunstenaar Rienk Douma is bereid gevonden een schilderij te maken en te schenken aan de bazaar. Deze is te winnen middels het kopen van een lot. Voor de kinderen is er een spellencircuit uitgezet met onder andere popcorn maken, cupcakes versieren en een ritje op een pony. ’s Avonds wordt dit alles nog eens dunnetjes overgedaan. Dan begint de avond om 19.00 uur.