Beleef de natuur en cultuur van het Groninger Westerkwartier

0
239
opende de nieuwe Uutlooper gepresenteerd in het barontheater

De Uutlooper editie najaar 2013 & winter 2014

STREEK – Met gepaste trots presenteren Nico Boele, Staatsbosbeheer, en Geert Zijlstra, Mien Westerkwartier, alweer een nieuwe editie van de Uutlooper. Mede-initiatiefnemer Herman Wolters, IVN Grootegast, was helaas verhinderd. De heren hebben ook dit keer weer een groot aantal activiteiten bij elkaar vergaard op dé agenda voor natuur en cultuur in het Groninger Westerkwartier. Inmiddels liggen de flyers weer op de bekende plaatsen en is ook de website www.uutlooper.nl weer helemaal up-to-date. Al deze week kunnen liefhebbers er weer eens lekker op ‘uut loopen’. Het IVN Grootegast organiseert op woensdag een avond over uilen; enge fladderaars? Deze vangt om 20.00 uur aan in de Herberg in de Groote Gast te Grootegast en de entree is gratis. Zondags kan men bij de Coendersborgh in Nuis terecht voor een workshop leren fotograferen georganiseerd door het Groninger Landschap. Deze start om 13.00 uur op de parkeertplaats en aanmelden kan via 050-5892714.

Benieuwd naar alle activiteiten? Hou dan ook de Streekkrant in de gaten, waarin er regelmatig bericht wordt over de activiteiten.