Bibliotheken in het teken van de Kinderboekenweek

0
357

STREEK – Vanaf afgelopen woensdag 2 oktober tot aankomende zondag 13 oktober is het voor de 58e keer Kinderboekenweek. Sport en spel staan dit jaar centraal met als motto: Klaar voor de start! Ook de bibliotheken in de provincie Groningen staan weer tien dagen in het teken van de Kinderboekenweek. In de Bibliotheek zijn de meest interessante boeken over sport en spel te vinden. De boeken met inspirerende verhalen over sporthelden en kampioenen zijn talloos. Door te lezen over sport worden kinderen uitgedaagd zelf te gaan sporten en te ontdekken welke sport bij hen past. De bibliotheken in het Westerkwartier organiseren de BiebSportQuiz. Alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom tijdens de openingsuren van de bibliotheken om hieraan mee te doen. Wie de quiz opgelost heeft krijgt een attentie. Zie ook www.mijneigenbibliotheek.nl