Dancemix knalt bij de dans top van Nederland

0
169
Dancemix

GROOTEGAST – Dancemix Grootegast reisde afgelopen zaterdag af naar de Landelijke Demogyjada in de schouwburg van Deventer. Voor de dertiende keer op rij is het een dansgroep van juf Ina Manakane-Vegelin gelukt om geselecteerd te worden hier te staan, ditmaal met de 11+ en 16+groep. Naast deze meiden uit Doezum en Grootegast stonden er nog 26 groepen uit heel Nederland op het podium. De groepen lieten gezamenlijk een dans zien op allemaal reclame liedjes van supermarkten. Tijdens hun voorstelling ging het dak eraf. Het optreden bracht een vrolijke noot tussen de overwegend serieuze dansen. Als afsluiting dansten alle groepen de slotdans. Ook hier maakten de meiden een waar feestje van. Het publiek werd getrakteerd op een polonaise.