Echtpaar Wierenga viert 65-jarig huwelijk

0
382
zuidhorn 65 jr huw wierenga

ZUIDHORN – Het echtpaar Klaas Wierenga en Jeltje Wierenga-Nienhuis vierde afgelopen zaterdag een hun 65-jarig huwelijk. Zij trouwden op 5 oktober 1948 in Ten Boer. Burgemeester Bert Swart heeft het paar bezocht om ze van harte te feliciteren.

Klaas Wieringa is geboren op 24 juli 1923 in Groningen en Jeltje Nienhuis kwam op 27 februari 1923 in Noorddijk ter wereld. Na hun huwelijk is het paar in Uithuizen gaan wonen. In Bedum woonden ze het grootste deel van hun leven, maar inmiddels woont het paar in het Zonnehuis in Zuidhorn.

Klaas begon zijn werkzame leven als buschauffeur. Later onderhield hij als conciërge de sporthal en was hij verantwoordelijk voor het sportveld. Jeltje is altijd huismoeder geweest en was her en der behulpzaam. Zo heeft ze lange tijd haar eigen ouders verzorgd. Het echtpaar heeft één dochter, welke weer twee zoons kreeg.