FNP op bezoek in Haersmahiem

0
187
BUITENPOST - FNP Haersmahiem

BUITENPOST – Een delegatie van de FNP Achtkarspelen bezocht verzorgingstehuis Haersmahiem te Buitenpost. FNP schoof aan om mee te koffiedrinken, wat lekkers uit te delen, maar vooral ook om te praten met de senioren van de gemeente Achtkarspelen. Bestuursvoorzitter Geart van der Velde: ‘FNP Achtkarspelen is der foar de boarger fan Achtkarspelen. Wy wolle graach witte wat der spielet ûnder de âlderein fan ús gemeente.’ Van der Velde vertelde ook over het Sociaal Maatschappelijk Team van de FNP. Dit team heeft in elk dorp van Achtkarspelen mensen van het FNP waarbij men terecht kan voor advies bij diverse problemen, en deze mensen kunnen een contactpersoon zijn tussen gemeente en burger. ‘Want ek de âlderein sille it ek net altyd maklik hawwe,’ volgens van der Velde. Voor de vrolijke noot had het FNP een accordeonist meegenomen, waarna de bewoners van Haersmahiem uit volle borst meezongen.