Geslaagde statiegeldbonnenactie voor Dier onder Dak

0
180
DOKKUM - Dier onder Dak

DOKKUM – Voor het tweede jaar lukte het de twaalfjarige Clara van Daal weer om zeven medeleerlingen enthousiast te krijgen om geld in te zamelen voor Dier onder Dak in Dokkum.

De acht brugklasleerlingen van het Dockinga College, gingen op 4 oktober in hun DOD t-shirt met een poezenkennel op pad naar vier supermarkten, Albert Heijn, Spar en de beide Jumbo’s om de klanten te vragen hun statiegeldbonnen te doneren aan Dier onder Dak. In tweeënhalf uur bracht dat maar liefst € 115,65 op! "Echt een superactie van de dames en heren," was de eerste reactie van Corina Denkers, asielbeheerster van Dier onder Dak. Tijdens de open dag zaterdag van Dier onder Dak hebben de kinderen het geld aan het bestuur overhandigd. Van de opbrengst worden warme fleece dekentjes voor de poezen gekocht. Op de foto van links naar rechts Corina Denkers, Wen Hao, Chantal, Doety, Clara, Arjan, Naomi, Thijs, Maurits. Foto is gemaakt door Marit Anker.