Glazen Huis in Buitenpost voor Serious Request én Bulgarije

0
145
BUITENPOST - stichting de kleine waker

BUITENPOST – Op 5, 6 en 7 december krijgt Buitenpost een eigen Glazen Huis. Twee weken voordat het Serious Request van 3FM in Leeuwarden losbarst geeft Stichting De Kleine Waker in het centrum van Buitenpost het startschot voor een eigen Glazen Huis. Bezoekers kunnen in een verwarmde tent verschillende dj’s aan het werk zien en er zijn optredens van verschillende artiesten. Het doel van het Glazen Huis in Buitenpost is om geld in te zamelen voor zowel 3FM’s Serious Request als voor een goed doel in Bulgarije. Stichting De Kleine Waker is een nieuwe stichting uit Buitenpost. De stichting verzorgt evenementen in de vorm van feesten binnen Achtkarspelen. De winst daarvan wordt voor de volle 100% ingezet in het verbeteren van het leefklimaat in weeshuizen en bejaardentehuizen in Bulgarije. Vrijwilligers reizen zelf af naar de plek waar de hulp het hardst nodig is en kopen daarvoor de benodigde materialen en voedsel. Op deze wijze blijft er niks aan de strijkstok hangen.